حمایت دانشجویان تهران از خیزش ضدصهیونیستی دانشگاهیان آمریکا قتل دختر اصفهانی مبتلا به اوتیسم به دست مادرش مشهد، سومین قطب پیوند کبد در کشور است آرامگاه فردوسی برای ۱۰ شب میزبان بزرگداشت حکیم‌توس است دستگیری متهم به سرقت دو میلیاردی طلا در مشهد ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان تا حالا چند تا بستنی خوردین؟ رشد ۲۱ درصدی مرسولات صادره پست خراسان‌رضوی در سال ۱۴۰۲ اختلافات اعتقادی و فرهنگی بعد از ازدواج را چگونه حل کنیم؟ رشد سه‌برابری مسمومیت با قارچ وحشی؛ از خوردن قارچ در طبیعت خودداری کنید زمزمه فروش بیمارستان «مهرگان» مشهد! دود اختلاف مالکیت یک بیمارستان به چشم مردم می‌رود تجاوز ۴ مرد تبعه خارجی به یک نوجوان شانزده‌ساله در تهران ۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان تبِ تراپی | مشاوره رفتن بخشی از سبک زندگی است نه ظرفیتی برای پُز اجتماعی  غفلت از مشاوره آمار بالای غرق‌شدگی در استانی که دریا ندارد! | سال گذشته، خراسان‌رضوی رتبه هفتم میزان غرق‌شدگی کشور را به دست آورد آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد مواد غذایی که هرگز آنها را نباید با معده خالی بخورید با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
سرخط خبرها

طرز تهیه ترشی پیاز در منزل + آموزش مرحله به مرحله

  • کد خبر: ۴۹۰۱۷
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۴
طرز تهیه ترشی پیاز در منزل + آموزش مرحله به مرحله
«ترشی پیاز» به دلیل تقویت فعالیت گلبول‌ های سفید، میتواند در روزهای آلوده از بدن ما محافظت کند. سرشار از آنتی اکسیدان‌های قوی است که مانع ورود مواد آلوده و سمی هوا به بدن میشود.

به گزارش شهرآرانیوز، ترشی پیاز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که در تمام فصل های سال تهیه و در کنار غذا سرو می شود. ترشی پیاز علاوه بر طعم خوبی که دارد به دلیل خواص فراوان پیاز برای سلامتی بدن نیز بسیار مفید است.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز خانگی

پیاز پوست کنده
نعناع
سیر
سرکه به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه ترشی پیاز در منزل + آموزش مرحله به مرحله

 

طرز تهیه ترشی پیاز خانگی

مرحله اول:

پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید. سپس دو ساعت در کناری قرار دهید تا خشک شود.

 

مرحله دوم:

داخل شیشه ترشی پیازها، چند حبه سیر، یک فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید.

 

مرحله سوم:

در انتها ظرف را با سرکه سفید پر کنید. شیشه را به مدت یک ماه در جای خنک و تاریک قرار دهید تا ترشی‌ها آماده مصرف شوند. (بسته به نرمی ترشی از ۱۰ روز تا ۱ ماه ترشی آماده مصرف است.)

 

طرز تهیه ترشی پیاز در منزل + آموزش مرحله به مرحله

 

نکات کلیدی تهیه ترشی پیاز

– دقت کنید که ظرف ترشی و پیاز‌ها پیش از آماده سازی کاملا خشک باشند. چون رطوبت موجب کپک زدن ترشی می‌شود.

– هر گونه گرما یا نور خورشید موجب خراب شدن ترشی شما خواهد شد. پس از ۱۰ روز میتوانید ترشی را در یخچال قرار دهید.

– میتوانید به جای این که صبر کنید تا پیاز‌ها خشک شوند، خودتان با دستمال تمیز آن‌ها را خشک کنید. این روش کمی بهداشتی‌تر است.

– روش دیگری برای تهیه ترشی پیاز سفید این است که میتوانید آب، سرکه و نمک را بجوشانید. سپس حرارت را خاموش کرده و پیاز‌های پوست گرفته را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه مخلوط پیاز و سرکه را به شیشه‌های ترشی منتقل کرده و به آن نعنا خشک اضافه کنید. در صورت نیاز میتوانید باز هم سرکه درون ظرف بریزید.

– برای تهیه ترشی پیاز بنفش میتوانید از پیاز‌های قرمز یا بنفش ریز استفاده کنید. البته در این روش چند عدد لبوی ریز هم به ترشی میتوان اضافه کرد. لبو‌ها باید خام بوده و بین پیاز‌ها ریخته شوند. به این ترشی پیاز و لبو، ترشی پیاز قرمز هم گفته می‌شود.

– برای قرمز شدن رنگ ترشی میتوانید از کلم قرمز هم استفاده کنید. برای این کار میتوانید آن‌ها را با نصف پیمانه آب بجوشانید و بعد به ترشی اضافه کنید. یا به صورت خام در ترشی بریزید.

– در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز درسته آموزش داده شد. شما برای تهیه ترشی پیاز حلقه‌ای باید: ابتدا پیاز‌های حلقه شده را با آب جوش در یک قابلمه بریزید. پس از ده ثانیه پیاز‌ها را آبکش کنید. سپس سرکه، آب و نمک را با هم بجوشانید و به همراه پیاز‌ها در شیشه ترشی بریزید. در صورت تمایل میتوانید از ادویه‌هایی مثل چوب دارچین، میخک، فلفل قرمز، پودر سیر، دانه خردل، تخم گشنیز، رازیانه یا زیره، زنجبیل تازه، برگ بو و … استفاده کنید.

 

طرز تهیه ترشی پیاز در منزل + آموزش مرحله به مرحله

 

منبع: ایران‌کوک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->